Torso Ljusstake Ek 15 cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ljusstake 11 cm - Mässing

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
ArcLighter böjbar uppladdningsbar USB-tändare, svart
Cult Design DIY Ljuslykta 13,5 cm, Ring Vit

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLjuslykta Scale Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Ekelund DESIREE Löpare 35X140 CM
Globen Lighting Bordslampa Torch Krom

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Ljusstake Keramik Brons 20 cm 1st

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Ljusstake Three 15x13,5 - Mässing

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Panama fönsterlampa – RåmässingGloben Lighting Pendel Gloria Klar / Mässingvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Cobra Ljusstake Stor Rostfritt Stål
Väggord/Väggdekor - love you FOREVER

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
LED-belysning infälld med rörelsedetektor Megatron Unta MT70130 5 W Varmvit Vit

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. LED-belysning infälld OSRAM Cabinet LED Slim 4058075126244 6 W Varmvit Vit
Ljusstake Svart/Grå/Antik 9,3x40 cm
Väggord/Väggdekor - FAMILJEN

På tisdagen godkände ministerrådetLykthus 4-kant med rakt väggfäste utomhusbelysning – MellanVäggdekor väggord väggtext Nöd ingångFunkis gjutjärn hörn glob den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Utomhusbelysning dekoration easymaxx LED LED fast installerad 01033 Betonglook
Dammskyddsmask utan ventil FFP1 D L+D Upixx 26180 20 st

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDammskyddsmask utan ventil FFP1 D EKASTU Sekur Mandil 414 210 20 st anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Hov tenn ljusstake