X-men Vol. 1, nr 96, 1975, toppex! VF+


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
EARTH from Above ... jättebok om hela klotet

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Star Wars - Tales of the Jedi - Volume 2: Dark Lords of the sith
Olympiaboken 2002

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenÅrets fotboll 1982 (strömbergs.) Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Svenska proffs
** EM i FOTBOLL 1992 **

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
X-Men Endangeröd Species hardcover edition MARVEL Comics

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Life Magazine 3 November 1941

Försäkringskassan: Regeringen underskattar De tekniska vetenskaperna - Maskinteknik - I:4 - MaterialprovningSVAGSTRÖMSANLÄGGNINGAR Hermods kursbrev 1-5 1940vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Life Magazine 25 Maj 1942
Båtar på affisch – Praktverk i stort format

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Artificial intelligence second edition Patric Henry Winston

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. COLOROD 1982 1983 13 nummer Hot Rod Custom HD
FLUGFISKE FLUGBINDNING_THE CLASSIC SALMON AND SEATROUT FLY COMPENDIUM
H-8-D 1911-11 Hugo Hernlund Stort Bildreportage..Statsrådet

På tisdagen godkände ministerrådetFemina 1959-51 Holmens Pappersbruk..Katie Rolfsen..ModeS-J 1935-6 Prinsessan Margaretha Dop..Nunna Nunnorna UrsbergDamernas Värld 1961-49 Lego..Eileen Ford..Mode Klädmode den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Allers 1943-7 Eva Henning..Glenn Ford..Vivien Leigh
S-D 1910-17 Svea Åhman.K.F.U.K Centralförening Brunnsgatan 5

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenHänt 1974-23 Bardot.Tidö Slott.Duke.Osmonds.Pelle Lundberg anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Life Magazine 8 December 1941