SARTRE - ETT LIV Annie Cohen-Solal 1987


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Et Foranskutt Lyn: Niels Henrik Abel Og Hans Tid

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
STRINDBERGS FLORA Alice Rasmussen 2009
S-D 1977-43 Prinsessan Victoria.Liza Minnelli.O De Havilland

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGeorge Washington 1939 USA förstadagsbrev 6 st. frimärken Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Tätningstejp T-Flex
Planhyvlad Bok 6x33 mm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Esoterisk astrologi 9789186338138

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Opfer und Kult im alttestamentlichen Israel.

Försäkringskassan: Regeringen underskattar REA NEW YORK TAPET PENTHOUSE SKYLINE WALLPAPER WALL PAPER VÄGG PLANSCH FOTOTAPET3 St NYA ANBORRNINGSMANSCHETTERvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
TOVNING Att göra filt av ull Katarina Ågren 1982
Fog Fog 11.

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Fog 44.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Non-woven Foto Tapet Spring Flowers - en kvalitetstapet till bästa pris!
SY SÖTT AV STUVBITAR + GÖR NÅGOT FINT OCH GE BORT
vidaXL Duschdörr glas 80 cm

På tisdagen godkände ministerrådetTrädgård nätgrind 415 x 225 / 400 x 175 cmEGLO stål taklampa Alamo 89061vidaXL Keramisk toalettstol i hörnmodell vit den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
4 Väggkrokar krok krokar Stilren Design Rostfritt Stål 45 x 180 mm
Antik handtag i mässing

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen10 st MMT16 ER AG60 Vändskär / hårdmetallskär / Carbide inserts anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

SOV DIG SMAL Steg-för-steg-guide Detlef Pape mfl 2010