Vagnsbult M12x90 FZB ca25st Västsvensk Byggskruv MVBF 4.6 (9012909)


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Tavla i plåt med 4 mm hål i till bla affärsverksamhet eller som verktygstavla mm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Vagnsbult M10x80 FZB ca 50st Västsvensk Byggskruv MVBF 4.6 (901080)
Laddpaket HiKOKI med 2st MULTI VOLT 18V/36V batterier och laddare.

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBatteriladdare Senco VB0157 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Bench press
Motor med växellåda SEW Eurodrive 0,37kW

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
FAMILJEN ADAMS TIPS FÖR RYGGEN ! HÄNG UPP DEJ I DESSA SKRUVÖGLOR O HÄNG UT

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Titanium belagd Stegborr 4-32 mm HSS Fri Frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Abus prestige code 160Shuntmotor ESBE 66Nvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Snabbfäste för svarvstål up till 16x 16 mm
Diskmaskinsavstängning Mora Elektronisk, ny i kartong

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Skyddssko Jalas 4538 Storl. 41

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Skyddssko Fristads Gore-Tex 39
HYLSA TILL LAMBDA SOND
Helt Nytt Assa code handle

På tisdagen godkände ministerrådetTre Apor! Hör inget Ser inget Säger inget!!Virkat överkastLampor , Bordslampor . den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Fönsterlampa i keramik och värmeljuslykta
RETRO LAMPSKÄRM!

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen2000 st Frön Gräs Gräsmatta anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

DIAMANTKAPKLINGA MAKITA 125 MM FRAKTFRITT