DIAMANTKAPKLINGA MAKITA 125 MM FRAKTFRITT


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Dragkrok kontakts testare . 7-polig . 12v

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
SECO SVARVBOM
Domkraft. 10 ton.

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenAbus prestige code 160 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Ny Assa Abloy d12 Cylinder 1309 Mattkrom
Fm Matsson köksblandare 9000e

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Stanley Verktygslåda

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Verktygslåda Teng Tools TC-4

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Duschhandtag med avstängning ”Mora”nya trender den skyddande fot gel lya ärm.-Svhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Verktygslåda med 5 lådor. Teng Tools TC805SV
Ventilgaller, ornamenterat. Gjutjärn. Stl 22,5*22,5

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Badrumsfläkt, Silence, timer

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Påslakan Sängkläder Set # Cherry Sosa Super King
Puruskniv Ø150mm
Välkommen bokstäver i trä

På tisdagen godkände ministerrådetBords lampa mässing och onyxLampfot, Vit, PorslinLampskärm rose d’ hiver oval ljusrosa den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Lampskärm från märket Himla
100 st frön gurka Cucumis sativus Linn

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenIsbjörn med ledlampor för utomhusbruk. anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

NIBE ECS 41 se bilder med fri frakt