Verktygslåda Teng Tools TC-4


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Fm matsson 9000e badkarsblandare ny.

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
2st Verktygsvagnar med hjul Verktygsvagn vagn Max 100kg Fabriksny
Parti med ASSA låshus och diverse tillbehör. Tex två hangarlås.

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenmultiverktyg GEBER light tool Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt VVS ventiler
Hafa duschblandare i retro stil.

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Lowara pumpar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Puruskniv Ø150mm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Jalas skyddssko/ lågsko.Stl 44Ventilgaller, ornamenterat. Gjutjärn. Stl 22,5*22,5vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
HELT NY
Helt Nytt Assa code handle

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Bäddsett, USA bikers, Harley-Davidson chopper

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. SÄNGÖVERKAST DUBBELSÄNG MEDITERANDE BUDDHA yoga meditation överkast indisk
Slangklämma rostfri
Virkad sängöverkast

På tisdagen godkände ministerrådetRose in april lampa Joseph kaninRetro lampa; Duett, Ikea, 1983, design Bent BoysenStor lampskärm Mona Björk/ Glimminge den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Pannlampa LED T6 CREE + Laddare + Batterier 2000lm !
Glödlampa Retro Edison Twisted Glass 40W E14

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen500 st frön/förp. Blåklint - tio olika sorter (Färgmix) anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Batteri Makita BL1840 18V 4,0Ah