Sortiment med 80 st Mikalor slangklämmor ASFA-S , W1 = förzinkat


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Vädurspump i aluminium - pumpar vatten utan tillförd energi

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
avfuktare kompressordriven fungerar bra 220 volt
Habo låscylindersats cylinderlåssats multiset i matt krom

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenKran - ventil Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt NY HAFA Tvättställsblandare Tokyo 22,5 cm - Nypris 1895 kr
nya trender den skyddande fot gel lya ärm.-L

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Batteri Makita BL1830 18V 3,0Ah

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Flottörventil toalett WC - IDO

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Arbetshandskar 120 par 13:- /par exkl. momsMyson Badrumsfläkt/Frånluftsfläkt Standard tänds via strömbrytare Ny i kartong.vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Motorsåg stihl ms 201 c
Bäddset babblarna me&i

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
NYTT! Katvig sängkläder spjälsäng/junior

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. ( Väggdekor, Väggord ) DET ÄR LÄTTARE ATT BYGGA...
Dewalt luftdrivenspikpistol dpn64c inklusive moms
överkast 180x230

På tisdagen godkände ministerrådetbordslampa glasskärm med tulpanerVägglampa Josef Frank för Svenskt Tenn modell 2572100 st frön Köttätande växt Dionaea Muscipula den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Retro Edison Bulb G95 E27 60W 110/220V
Glödlampa Vintage Antique Edison T45 220V/110V E27 60W

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSnöslunga anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Fjäderspännare