Puruskniv Ø150mm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ny Assa Abloy d12 Cylinder 1309 Mattkrom

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
BURKERT Typ 6013 - 2/2-vägs dragankarventil, direktstyrd 2 st
SKJUTVENTIL TA 60 Ametal

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenRetro köksblandare FMM MORA Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Graninge Skyddskänga 7298 Storl.41
Skyddssko GRANINGE strl 43

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Danfoss LIVING ECO programmable radiator termostat 4db nya - visningsex 014G0064

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Slangklämma rostfri

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Myson frånluftsfläkt special för uterum, monteras genom rutan 125 mm hålHelt Nytt Assa code handlevhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Mutterstång
Hylla med elefanthuvud.

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Jordglob retro

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Springmaid, Överkast, Mörkgrå/Grå/Gul
16 mm Vändskärshållare / Svarvstålshållare SDJCL 1616 H11 med hårdmetallskär
Lampfötter i vitmålat trä. Original. Omonterade.

På tisdagen godkände ministerrådetFönsterlampaRETRO LAMPSKÄRM!100 st frön unika roser ros den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
8000 Lumen Pannlampa Lampa 3xT6 CREE LED + Batterier 18650 Batterier + Tillbehör
50 st frön Grön Bambu Phyllostachys Pubescens Nigra

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPotatislök Leksandslök 5 st anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Modist hatt hattmakare verktyg antik