Bebispaket med blandade saker


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Målarbok för vuxna Anti Stress Zeninspirations Abstract

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Lekmatta med musik, djurljud och mätfunktion.
Solcellsbyggsats - sex i en

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenRadiostyrd hund med koppel Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Äldre BRIO i trä
Pussel Pentomino

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Lamaze Roterbar Liggplatta Babygym Lekmatta

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
FISHER-PRICE FLYGPLAN Chupacabra Ord Pris 319:-

Försäkringskassan: Regeringen underskattar PRAKTFULLT FÖNSTER TRÄ. MED KARM.Mega Bloks Lustig Elefanten parad -- Fr 12måm+vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Barnvagnshänge Vagnmobil Babyleksak
Wooden Pretend Toy Play House Furniture Bedroom 1:24 Fri Frakt Ny

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Babyleksaker Rattles Pacify Doll Plush #8 Fri Frakt Ny

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Barnvagns Mobil Kids Rattles Gym Activity Soft Music Crib Bed Bell
Pingu Prasselbok med pipleksak inbyggd bilder
Spinner Cupid (Blå)

På tisdagen godkände ministerrådetInfinity Spinner Metall Guld med ränderKlippan filtÅkpåse den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Virkad hänge lamm
Safety 1st Sittvagn Slim svart 1132323000

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenEsska, Napp, Standard napp för flaska anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Babblarna Snuttefilt Bobbo