Bäddset Spiderman Spindelmannen 100 % bomull Påslakan Sängkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Babybjörn baby Björn one carrier one FRi FRAKT!

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bäddset Batman 10 % Bomull Sängkläder Påslakan
Medela tillbehör

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBröstpump Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Britax bilbarnstol 15-36kg
Bilbarnstol Britax (9-25kg)

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Squishy slow-Persika Galaxy 11cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Squishy slow- Cat Siblings 14cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Trådlös baby monitor med kamera Talk Night Vision IR LED TemperaturövervakningEtto, Hjälm, Strl: XS, Psycho Kid Leke, Flerfärgadvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Bugaboo diesel cameleon 3
Kaminskydd Barngrind Trappgrind Grind Kamin Öppen spis

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
SootheTIME Långärmad haklapp Blå

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. NY! Skötväska/blöjfodral "little star"
Bozz combivagn
Candide Air Madrass Cirkulation

På tisdagen godkände ministerrådetLittle Tikes - Cozy CoupeI Hate People, tent, camping T-shirt / Tshirt X-small NY!Polo Ralph Lauren, T-shirt, Strl: S, Röd/Flerfärgad den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
T-SHIRT Jag är singel om du är rik nr 68 Svart XXXX-large
GANT, Kortärmad Skjorta, Strl: M, Vit/Blå/Brun

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenT-shirt, Gap, stl M, Grön anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Barnvagn