Eton, Skjorta, Strl: 44, Blå/Vit


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Polotröja E3407, vit storlek XL

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
D.Brun Collection, Oxfordskjorta, Strl: XXL, Röd/Vit
Boss Hugo Boss, Pullover, Strl: M, Slim fit, Brun

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenKenzo tröja - Grå - Storlek Medium Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Lyle o Scott tröja i bomull/ lin grå XL
Lyle & Scott, Tröja, Strl: L, Blå, Bomull

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Snygg svarta skjorta i strl XXL från London

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
A Day's March, Skjorta, Strl: 43, Rutig, Ljusblå/Vit

Försäkringskassan: Regeringen underskattar GANT, Tröja, Strl: XXL, MörkbrunPolo Ralph Lauren, Tröja, Strl: XXL, Gråvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Stenströms, Skjorta, Strl: 38, Slim Line, Lila/Grön/Vit
Hood - Huvtröja JH053, svart/röd, storlek M

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Peak Performance, Huvtröja, Strl: M, Grå

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Stone Island tröja (small)
Morris, Skjorta, Strl: 38, Grön/Vit
Hood - Huvtröja JH003, marin/röd, storlek S

På tisdagen godkände ministerrådetHugo Boss, Kavaj, Apollon/Akropolis, Grå, UllSweatshirt F324NJ- vit storlek 3XLOscar Jacobson, Kavaj, Strl: 44, Earl Blazer, Mörkblå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Kostym small från Dressman
Oscar Jacobson, Kostym, Strl: 48, Svart

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenGiorgio Di Mare, Jeans, Strl: 38/34, Blå anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Eton, Skjorta, Strl: 38, Vit/Ljusblå