J Lindeberg sport kavaj. Srl M


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Bauer, Slips, Strl: 10cm, Grå/Vit

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Gant kavaj str 48
Ny gulfärgad, solid sidenslips (100% siden, 100% handgjord)

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSlips,Tommy Hilfiger Ny, oanvänd., 100% silke. Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Slips, Giorgio Armani 100% silke. made in Italy
Soft Goat, Kofta, Strl: M, Blå, Kashmir

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Tiger of Sweden, Kavaj, Strl: 196, Svart/Brun/Mörkblå

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Boss Hugo Boss, Kostymbyxor, Strl: 52, Marinblå, Ull

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Filippa K, Kofta, Strl: M, BlåMorris, Shorts, Strl: 32, Poplin, Mörkblå, Bomullvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
BOSS svart ylle kavaj, storlek 52
River Island Starlet, Set, Strl: M, Zipper & Shorts, Blå/Röd/Flerfärgad

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
RIP CURL Sunset Badshorts Badbyxa Swimshorts Svart / Blå Stl. W32 NY

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Acne jeans Acne studio shorts stentvättade rare strl 32 modell ball snow
Svart Glansig Kavaj + Byxor Strlk XXL (asian sizes)
Zara Man, Jeansshorts, Strl: 44, Ljusblå

På tisdagen godkände ministerrådetBadshorts från Gant, strl XL, oanvänd med lappen kvarSweatshirt rund hals, vinröd storlek SNy Kombi gore-tex handske strl M den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Handskar Läder (PU) Herr Fri Frakt Ny
DKNY Halsduk Blå/Vit

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPlånbok The Bridge anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Lyle & Scott, Kofta, Strl: XXL, Grå/Flerfärgad