Säkerhetslågskor Uvex 1 40 S1P Svart, Röd


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
LED lampa E27 7W RGB + fjärrkontroll

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Säkerhetslågskor Uvex 1 38 S1 Svart
Utbytesskal 26 dB 3M Peltor SportTac 210100-478-SV 1 par

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSkylt Love & Dog Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Hörselkåpor-headset 34 dB 3M Peltor LiteCom Plus MT7H7A4410-EU LiteCom PLUS 1 st
Champion Slowcooker 4,5l

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
ESD Säkerhetsskor Albatros BLUETECH AIR LOW ESD SRC 42 S1P Svart, Blå

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Säkerhetsstövlar Albatros UNIT MID SRC 41 S3 Svart

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Dörrstopp (1st)Ehmann 3061c0150 Dimmer utanpåliggande Passar: Glödlampa, Halogenlampa Renvitvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
ESD Säkerhetsstövlar Albatros BLUETECH MID ESD SRC 43 S3 Svart, Grå, Blå
interBär 8114-004.01 Sladdimmer Svart Brytförmåga (min.) 20 W Bryteffekt (max.) 200 W 1 st

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Ehmann 4660c0800 Dimmer infälld Passar: LED-lampa, Glödlampa, Halogenlampa Vit

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Ehmann 3900x0100 Dimmer infälld Passar: Glödlampa, Halogenlampa
Megaman LED-lampa med skymningsrelä, E27, 10W ger 60W, 810 l
Pennfodral

På tisdagen godkände ministerrådetGosdjur LambVinda Amewi 1:10 010-20046 SvartTamiya TT-02D Nissan GT-R Drift Borst motor 1:10 RC modellbil Elektrisk Gatumodell 4WD Byggsats den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Sändare med pistolgrep Carson Modellsport Reflex Wheel Pro III LCD Marine 2,4 GHz Antal kanaler: 3 inkl. mottagare
Multicopter-filterlinsset Cytronix Passar till: DJI Mavic Air

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSmartare mat för hela familjen 9789176179055 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

ESD Säkerhetslågskor Uvex 41 S1P Antracit