Reebok MOTION DOT CREW - T-shirt med print - blå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Vila VINAJA - Blazer - camel

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Reebok LES MILLS® - Funktionströja - blå
Vero Moda Skjorta - dark grön

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSchmuddelwedda T-shirt med print - grün Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Vanessa Bruno JOEVA - Blus - creme
Fila LANDERS HOODED - Luvtröja - merlot harvest/pumpkin potent/purple

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Reebok Träningsshorts - blå/gold

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Reebok MEET YOU THERE - Tights - blå

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Fila BIANCA - Träningsshorts - vitLotto ATHLETICA - Sweatshirt - flamevhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Reebok REEBOK - Huvtröja med dragkedja - purple
myMo Kofta - rose

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
myMo Huvtröja med dragkedja - offvit

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. myMo Parkas - schwarz
sandro ALICIA - Vardagsklänning - navy blå
Bally Maxiklänning - multi /bone

På tisdagen godkände ministerrådetVenice Beach MARPLE - T-shirt - bas - midgrå melangeBenetton LONG LINE - Poncho - hot rosaDreimaster Kofta - grå melange den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Forever Unique Festklänning - gold
Vive Maria TOKIO COLLEGE GIRL - Långärmad tröja - schwarz

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen7 for all mankind Skjorta - atwater anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

sandro Blazer - rosa