Dorothy Perkins ROLL SLEEVE - Blus - ivory


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Dorothy Perkins TIPPED CARDI - Kofta - grå

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dorothy Perkins BRODERIE FRILL LONG SLEEVE - Blus - ivory
Dorothy Perkins Curve LIVERPOOL KNOT FRONT DRESS - Maxiklänning - emerald grön

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDorothy Perkins Curve SPOT PRINT DAISY TRIM HEM TEE - Linne - monochrome Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Dorothy Perkins Curve BRUSHED WRAP - T-shirt med print - rust
Dorothy Perkins Curve DITSY EMBRODIERED BARDOT - Blus - navy

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Dorothy Perkins CHAIN BARDOT - Blus - grön

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dorothy Perkins WRAP BUTTON - Blus - grön

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Dorothy Perkins Petite FLORAL DRESS - Vardagsklänning - multiDorothy Perkins Petite LOVE APPLIQUE TEE - T-shirt med print - gråvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dorothy Perkins EMILY - Blus - ochre
Dorothy Perkins Petite NEW EMILY UPDATE - Blus - multicolouröd

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
DP Maternity FIT AND FLARE SQUARE DRESS - Jerseyklänning - monochrome

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dr.Denim PANNIE PINAFORE DRESS - Jeansklänning - rinsed blå
Dorothy Perkins BASED FLORAL - Skjorta - grön
DRYKORN ANISIA - T-shirt - bas - schwarz

På tisdagen godkände ministerrådetDRYKORN FLORENIA - Blus - vitDranella ROSITA BLOUSE - Tunika - raspberryEscada NAL - Blus - bay den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
edc by Esprit STRAP DRESS - Jerseyklänning - bright blå
edc by Esprit TEE CROSS - T-shirt med print - navy

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenedc by Esprit Långärmad tröja - navy anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Dorothy Perkins ROLL SLEEVE - Skjorta - bright röd