Svanefors Pläd 120x145 blå
Doftljus, Scented Candle - Till en fantastisk person
Julgranskula Röd Cecilia

MIN AMBITION

Body Med Motiv 3 Månader

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


BODY - SIGRID

JAG VILL HJÄLPA DIG

Tomteluva med Blinkande motiv - Snögubbe

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Body Bambu, Grön

LÄS MER

Ninja Turtles Kortärmad pyjamas vit
My Little Pony Nattlinne grå
Paw Patrol Pyjamas blå
LEGO Star Wars Kortärmad pyjamas grå
Shimmer and Shine Kortärmad pyjamas rosa
Star Wars, Pyjamas, Marinblå
Batman Pyjamas vit
LEGO Star Wars Pyjamas grå
2-del Pyjamas Kanin

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Björnen Rosa Tassar, Rosa

Retro Servetthållare Kellogg's Flerfärgad
Minimum Jay 2.0 långärmad skjorta, Navy
Only & Sons - onsAlfrödo Manderine Shirt, Svart
ONLY & SONS Alfrödo långärmad skjorta, Blå Svanefors Löpare 40x140 gul
Kronstadt Johan skjorta, Grå

Svanefors Löpare 40x140 lila

29.10.2018
Oscar of Sweden Rosa- Och Vitrandig Skjorta
Skärbräda Trä

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Only & Sons - onsCuton Knitted Melange Shirt, Svart Gripsholm Löpare Tvättat Linne 35x120 petrol

Svanefors Löpare 20x200 vit

Regnställ barn ofodrat, Navy
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Poster - Målad häst 40x50cm
Vitlökspressare och skärare
Tretorn EVA LÅG gummistövlar, Navy

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Poster - Styvmorsviol A4 21x30cm

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Shoe the Bear Emmy stövlar, Svart Poster - Flamingo Heart 40x50cm
Poster - Lejon Namibia 30x40cm

Dixie nqkmqd4013-Inredning och möbler

Stilren bordslöpare i en snygg skogsgrön färg.

Mått: 35x120 cm

Material: 100% Bomull

Poster - Kolibri i färg liggande 40x50cm
Hummel Fashion Strada JR sneakers, Violet 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.