Paw Patrol Handduk Badlakan 140*70cm
Poster - Fruktmix A4 21x30cm
Poster - Hakuna Matata 21x30cm

MIN AMBITION

Frank Dandy Breeze Swimshorts, Man, Dark Cheddar

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


PowerCube Remote Extended 44-1513 Allocacoc

JAG VILL HJÄLPA DIG

Salming Short Sleeve Tee, Women, Ceramic Grön

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Vildvuxet : mat och huskurer från naturen 9789174246612

LÄS MER

Poster - Världskarta 21x30cm
Poster Fjäril - Mormonfjäril 30x40cm
Craft Move Jersey, Woman
Salming Run Long Sleeve Tee, Women, Strong Lime
Väggdekor - Kaffekoppar
Väggdekor Toalett
Ilse Jacobsen Cheerful flip-flops, Army
Ilse Jacobsen Rub 1 gummistövlar, Svart
Sandalett Florence, Svart

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Poster - Hello gorgeous skrivstil A4 21x30cm

Poster - Forest deer brun 40x50cm
Vagabond Lara stövlar, Sand
Angulus Boot Vinterskor, Oliv
Crocs Dora Multistripe Custom Clog Lilac

ONLY & SONS Klaus skjorta, Mörkgrön

29.10.2018
ECCO ST.1 M sneakers, Svart
New Balance KV22 sneakers, guld

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Angulus 2050-101 Vinterstövlar, Svart New long sleeves men shirt Navy

Poster - Världskarta handmålad grön A4 21x30cm

Angulus "First" TEX Hey You vinterstövlar, Beige
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Poster - Optikertavla 40x50cm
Poster - Mojito recept 40x50cm

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Jellycat, Bashful Kanin Cream Stor 36 cm
Squishy - Jumbo Tand
King Charles Cavalier Sp. koppelhängare / handukshängare 3 krok

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Ever After High Way Too Wonderland Apple Vit Doll

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Sminkspegel med ljus Isformar - Pussmun
Ever After High Getting Fairest Raven Queen

Jacqueline - jdyIsha SS Top, Svart nqkmqd4331-Kläder

jdyIsha S/S O-neck Top WVN från Jacqueline de Yong är en rakare topp i vävd viskos med något längre "kortärm" och fin rundad skärning i nederkant.
Mönstret är med stora blommor och det kan skilja från plagg till plagg hur printet ligger - men det är mjukt och välgjort.

Normal i storleken. Modellen har 34 på bilden.
Enhörning med ljud och ljus
My Little Pony Explore Equestria Magical Scenes Rainbow Dash 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.