Doftljus från Olivia & co Sea salt cucumber inrödning ljus
Tärningsset D6 - Gemini Purple-Röd (CHX26826) - Brädspel
Elder Sign spel bärdspel

MIN AMBITION

Vit apa - I'm wild about you

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Expedition: Famous Explorers - Brädspel

JAG VILL HJÄLPA DIG

Last Night on Earth: The Zombie Game - Brädspel

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Viceroy - Brädspel

LÄS MER

Legendary: Deadpool (Exp)
Tärningsset D6 - Borealis Magenta (CHX27824) - Brädspel
Diamond Detectives Alga
Cubist - Brädspel
Neuroshima Hex 3.0: Uranopolis - Brädspel
Roll For It - Set #1 - Röd - Brädspel
Tärningsset D6 - Borealis Purple (CHX27807) - Brädspel
Golem Arcana: Durani The Khan's Pyre (Exp)
Skoförvaring 12 par skor

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


Skogen Brädspel
HoppeKids, Säkerhetsskena, Ida, Blå
Konges Slöjd Molnmobil Rain
Britax Römer Primo Flame Röd

Patrician - Brädspel

29.10.2018
Britax, Holiday Steel Grå
Beyblade Burst Limited Blaze Ragnaruk 4 S. B Röd Ver.

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Benny Breakdrum - Cars 2 bilar - Deluxe Santa Maria Brädspel

Montana Brädspel

Kuling, Ottawa Regnställ med Fleece Grön
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Reima, Tihku Regnställ Gul
Poster - London ram 30x40cm

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Coleman Cook 6 familjetält
MFH Hochstein - 2 personer
Poster - Sverige karta ram 21x30cm

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Poster - Feelings are much like waves No.3 30x40cm

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Sandal Bdk vaqueta militata, Grön Apocalypse Chaos - Brädspel
Poster - Gotland ram 40x50cm

Fåret Shaun mjukisdjur och katapult nqkmqd5361-Leksaker

En rolig variant av det populära gosedjuret - som går att skjuta iväg som en katapult! Originalet från Aardman Animations. Längd 24 cm. Passande från nyfödd.
Rökelsehållare, Yin Yang
Sneakers Sportif Optical vit, Vit 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.