Didriksons, Waterman Kids Set Sharp Blå
Kuling, San Marino Ofodrat Regnställ Grön
Kuling, Vilnius Regnvantar Charmy Turquoise

MIN AMBITION

Tenson, Plasma Stripe Regnställ Lila

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Tenson, Regnställ Sky Herringbone Blå

JAG VILL HJÄLPA DIG

Hust&Claire, Regnställ Navy

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Tenson Monitor Regnställ (Herr) Svart

LÄS MER

Poster - Paris 40x50cm
Didriksons Okuda (Dam), svart
Poster - Helsingborg ram 40x50cm
MFH Hänglås special
Salewa - Transflow Vattensystem 2,0 L
Fjällmark Kaitum Extension 2P
Lifeventure paraply - Trek
Espandrillos leather shinyBLAC, Svart
ROOM SERVICE Espadrillos

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

LaCrosse Hampton II 6" Kängor, Dam, Navy

Mjölkskummare, Äggskummare, Visp, batteridriven
Förkläde blommigt
Effortless Svart, Svart
Tavla med text My dad will always be my king

Mark Frosty - Australian Racer - Limiterad utgåva 3000ex - Cars 2

29.10.2018
Slipon Dasia Grå, Grå
2790 LAMEW Gold, Gold

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Chelsea sheepskin wine, Bordeaux/vinröd
Stövel hög Billi bi Svart, Svart

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Ljushållare vägg Mamma
Tenson Teyah Sandal, Junior, Cerise
Platta Poly 5.0 Sahara beige

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Avocado Flat (Gröna)

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Ljuslykta - Världens bästa syster, vit Didriksons, Slaskeman Regnställ Grön/Marinblå
Badlakan / Handduk Minions Cupcakes

Shoppies - Melodine Shopkins nqkmqd5679-Leksaker

Nytt i förpackning. Gjord av hårdplast. Mäter ca 15cm. Originalprodukt från Moose. Varning!! Ej lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar!
Magnifier Spectra Variant: Höger
Bliz Active Proflip XT Smallface Vit 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.