Nightlife Bäddset - Påslakanset Kakel Grå 240 x 220
Julgranskula Blå Annika
Julgranskula Röd Roger

MIN AMBITION

Julgranskula Grön Thomas

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Julgranskula Röd Barbro

JAG VILL HJÄLPA DIG

Julgranskula Grön Anders

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Julgranskula Röd Frida

LÄS MER

4Living Bomullsmatta "Jerry" 60x90 cm Röd
Vegetariskt 9789185701353
Minifläkt - uppladdningsbar - Gul
Yankee Candle Classic Large Jar Turquoise Sky Candle 623g
4Living Bomullsmatta "Jerry" 60x90 cm Blå
Doftljus Noatak Sea Salt Plåtburk
Julgranskula Blå Erik
Ganzo MultiTool G108
Grensåg i SK5 stål - 58 cm

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Ampelhållare/ blomkrukehållare Amerikansk Staffordshire terrier

Uppsala Text Optikertavla m. Koordinater 33x48cm
Poster - Röda rosor 40x50cm
Poster - Jul krans No.4 30x40cm
Poster - Grön växt Maspalomas No.1 40x50cm Pierre Cardin Bäddset - Påslakanset Shades Of Grå 240x220
Poster - Blomma med humla 21x30cm

Julgranskula Grön Leif

29.10.2018
Poster - Gula blommor 21x30cm
Poster - COCO Marmor Svart 30x40cm

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

LED-splitter 5-pin Förgreningskabel RGBW hona-2*hona
Poster - But first coffee No.23 30x40cm

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Såhjälpare/ Fröfördelare
DELTACO Kabelsorteringsstrumpa i nylon, 1,8m, svart
Poster - Small moments Big memories No.8 21x30cm

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Två vaser av glas som en manskropp och en kvinnokropp

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Poster - Renfana 30x40cm

Hörselkåpa PELTOR HRXS220A nqkmqd7027-Andra

3Mô PELTORô WorkTunesôPro är ett hörselskydd med inbyggd FM-radio i en ny design. Flera smarta funktioner är också nya.

Förbättrat ljud
Med WorkTunes Pro kan du lyssna på radio och musik medan du jobbar och hela tiden är du skyddad mot bullret runt omkring dig. Ny högtalardesign och ny modern elektronik ger förbättrad ljudkvalitet. För din säkerhet är musiken och ljudet i kåporna alltid begränsat till max 82 dB.

Inbyggd antenn
WorkTunes Pro har fortfarande en antenn, men för din skull är den inbyggd så att du slipper slå i den och fastna när det är trångt.

Elektroniken är mer skyddad
WorkTunes Pro har Dual Shell Design vilket gör att all elektronik kan placeras på utsidan av kåpan istället för på insidan. Nu är elektroniken bättre skyddad från svett och fukt som annars kan skada elektroniken.

En röst berättar frekvensen
När du söker stationer på en FM-radio är det ibland svårt att veta om du har hittat den station du letar efter eller inte. I WorkTunes Pro är det lätt. Nu behöver du inte längre fundera på var du är. En guideröst talar om för dig vilken frekvens du är på när du hittar en station.

Spara dina favoritstationer
Den digitala radiokretsen i den inbyggda FM-radion gör det möjligt att spara upp till fem stationer. Nu är dina favoritstationer bara en knapptryckning borta.

Lyssna till musik från din mobil
Du kan ansluta din mobil till WorkTunes Pro via kabel till 3,5 mm stereo ingången. Då har du tillgång till alla dina spellistor, podcasts och ljudBöcker||| i din mobil. Dessutom hör du även ringsignalen och andra signaler i kåpan.

Överensstämmer med PPE-direktiv 89/686/EEC samt tillämpliga delar av Europastandard EN 352.

Poster - Best Friends No.4 30x40cm
Poster - Hjortar mönstrade stående A4 21x30cm 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.