Varning för Giftiga Gaser Kon
ME TO YOU NALLE Thank you So much
Jamie Oliver Glasskopa

MIN AMBITION

Scream - The scream

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


SPENAT 700 FRÖN - VÄXER SNABBT - BY ENKLA BLOMMOR - EKO CERT.

JAG VILL HJÄLPA DIG

Murbruksbalja 40 L. Rekt

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

vidaXL Fyrkantig Naturlig Bambumatta 80 x 300 cm

LÄS MER

Citatmagnet Queen Kristina of Sweden
Dammsugarpåsar Univac Compact II - Centraldammsugare
Ljuslykta på fot guldvit låg
Tavla - Ocean
100 LED Solcellsdriven ljusslinga för trädgård
Skrivbok Grekland
353 Klädhängare Vägg/ 295:-
Frost
vidaXL Taklampa med 6 lampskärmar G9 krom

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


Klistermärken Hjärtan 6 ark
Poster, Rosor, 50x50 cm
Coca Cola plåtskylt spec.edition
Philips Halogen Kron E14 28W (35W)10st

Bob Marley - Football

29.10.2018
Dekorationsbelysning för Trädgård Fjäril, Solcell
Elias Örngott Hjärta

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Dew drop solcellsslinga 50-ljus Ljuslykta God jul vit

Champagnekylare REHOBOAM

vidaXL Kuddfodral 4 st velour gråvit 50x50 cm
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Karta över Västervik, Småland
Torkvinda lyx
Frigolit Ägg - Höjd: 3,7 cm - 100 st

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Dammsugarpåsar Philips Easylife FC8131

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Dammsugarpåsar Hugin Coromell HN 1410 Jultåg Caravan i trä
Tristar Blender set om 17 delar BL-4445 240 W

36 BLYSTIFT TILL STIFTPENNOR 0,7mm 3fp x 12st (384900) nqkmqd9331-Pennor

Produktnummer: 8425111

36 BLYSTIFT TILL STIFTPENNOR

3 FÖRPACKNINGAR,12 STIFT I VARJE FÖRPACKNING

0,7mm

 

 

Batteridriven Ljusslinga med cerise pärlor 20 LED
Japanskt träd 180cm högt 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.