Walnut Pepper Mill with Salt Shaker
Karta över Södertälje, Södermanland
Dammsugarpåsar Philips Mobilo Plus HR 8566

MIN AMBITION

vidaXL Påslakanset 3 delar 200x200/60x70 cm antracit

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


vidaXL Gardiner i microsatin 2 st med öglor 140x225 cm lila

JAG VILL HJÄLPA DIG

Skrivbok Söta djur Hund

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Poster Sjökort Saltsjöbaden,Sandhamn,Huvudskär, 50x70cm

LÄS MER

Trädgårdsvält 60 cm
TV-filt med ärmar 200 x 170 cm brun
Poster Karta Planeter format, 40x50cm
39cm Carbon Steel Spanish Paella Pan With Handles
Tala Ballongvisp 25 cm
Skrivbok Sollentuna
2 gardiner med öglor röd
Tårtspade
SmartStore™ Basket 15

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


Poster Street View Paris 50x70
Spotlight väggspot solcell 50 lumen
Solcellsbelysning mosaik-glaskula på pinne
Karta över Frövi, Västmanland Karta över Älmhult, Småland
Housegard Optisk brandvarnare

Karta över Hofors, Gästrikland

29.10.2018
Karta över Ramlösa, Skåne
Textpenna Röd - Fineliner Artline 200 - 0,4 mm

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Karta över Gyttorp, Västmanland Citatmagnet Ambrose Bierce

Glassmaskin 1.2 l

Exklusiv Ljusslinga Glow Party Light med plasthöljen 360 cm
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Dammsugarpåsar Bosch Zoo
Singer Noppborttagare (BS201.12N)
Dorre Glasbägare tennfinish sugrör 4-p

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Stabilo kulspetspenna för vänsterhänta. S Move Rosa/Cerise

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Dekorationssten Konfetti Diamant Grön 20 mm Champion El Skarvsladd/kabel 5.0m
Dammsugarpåsar Volta Essensio

Kontorsstol Marius svart/grön nqkmqd10042-Kontorsmöbler

Produktnummer: 8865291

Denna stiliga kontorsstol ger extra hög sittkomfort på arbetsplatsen. Undvik kramp, spänningar och utmattning och ta hand om ditt kroppsliga välbefinnande även på arbetet. Stolen kan vridas 360° och justeras i höjdled, och är överdragen med bekväm syntetisk nätväv.

Slim konstgran/plastgran 210cm vit
Drömfångare - Ylande vargar, 16 cm 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.