John Deere Set traktor/djur
Baddjursset Bizak 63157597 (12 pcs)
Might Excavator

MIN AMBITION

Music Bike

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Polis Jeep med tre figurer

JAG VILL HJÄLPA DIG

Radiostyrd drake 430mm som sprutar vattenånga, ljud & ljusefekter

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Handhållen mini Fläkt - Rosa

LÄS MER

Alga Diamanten
Formsorterare Stor
FÖRFESTSPELET spel fest
Taf Toys Babymobil Obi Owl 12165
Original Licensed Barbie Dream Single Bäddset
Willex Regnponcho med huva strl L/XL blå och svart 29220
vidaXL Vattentätt 2-delat regnställ med luva gul XL
Briv Ståbord. Runt
Millfighter Pilatesboll, 65 cm, Blå

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Badlakan / Handduk Minions Beach

Avståndsmätare
Babblarna Mjukdjur Babba
ALF, Små kloka barn på bokstavsjakt
Vas klart glas H20 cm Traktor med släp
Kids Concept, Tält X Rosa

Adventskalender 1.2.3 Jul i s.

29.10.2018
Kids Concept, Förvaringsbox Rund 2-set, Blå
PR Home Linnea Ljusstake Råkoppar 30 cm

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Liten söt LED-ljuslykta med TIMER Saltvattendriven motorcykel - experiment

M5 Robot Fighter Bumblebee

Celeste Cut Ljusstake
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

LED-belysning infälld Müller Licht Olus Sensor 20000097 9 W Varmvit Vit
Laddare Staudte-Hirsch SH-5.900 Röd
Gårdslykta 90 kort

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Väggdekor Välkommen hem till oss

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Poster A3 30x42cm Tropical Leaves Väggdekor/Väggord - P.S l Love you
Grön kitchen travels 9789113064154

Klättermusen M's Magne Pants Burnt Lava nqkmqd2027-Klätterbyxor

Nitril Engångshandske Storlek (handskar): L EN 374 , EN 455 Kunzer TIGER GRIP L 100 st
Säkerhetsstövlar Albatros 46 S3 Svart 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.