Dödskalleljus LED
Vinglas Diamant
Yes & No Knapp

MIN AMBITION

Spionpennor

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Droppkork Medium/Snabb

JAG VILL HJÄLPA DIG

Äggform / Stekform i Silikon - Dödskalle

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Pincetter till Finelektronik i Rostfritt Stål för Elektronik

LÄS MER

vidaXL Klädhängare stål och non-woven tyg 55x28,5x175 cm svart
Handväska saffiano KHAKI
Keps Good Vibes
Sandaler i ljusbrunt skinn från Sköna Marie
T-shirt - I’m The Boss - HERR
BH Push-Up Mermaid
Rangepeggar i tre storlekar
Balaclava Skidmask Döskalle Taggtråd
Hot Fashion Yoga Leggings

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Kabinväska av Polykarbonat - Resväska

Dansk flagga
Jätte Simring Badring Formad Som Strössel Glaserad Donut 122cm
Paw Patrol Strandboll Badboll Uppblåsbar
Boruit Led pannlampa Cree 1x XM-L T6 3000 Lumen Superpris !! Iskuber Döskallare
TUBBS W's Flex ALP 22 Snowshoes

Väggdekal / Fönsterdekal - Snöflingor

29.10.2018
Bergans W's Helium PRO 40 Solid Charcoal/Hot Sosa
Hilleberg Keron 4 Röd (2019)

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Nordisk Svalbard 1 Tent PU Dusty Grön (2019) Game of Thrones Shotglas

Servetthållare Metall

Nordisk Junior Knuth Sleeping Bag 160-190cm Limoges Blå (2019)
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Hilleberg Kaitum 2 Röd (2019)
ALITE Calpine Chair Bodega Blå

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

CAMPZ Monta Tent 3P (2019)
Cocoon Insect Shield TravelShield Silk Rhino
Therm-a-Rest Parsec 20 Sleeping Bag Regular Gul

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Kupilka 37 Cup Brun

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Wildo Tallrik Djup Set Basic (2019) Ölglas Carlsberg Tulip Wave 25 cl
Mammut Bionic Alpine Belay aqua-graphite

Cafébord i aluminium 5,8 cm fällbar nqkmqd20679-Matbord

Produktnummer: 8865435

Detta eleganta cafébord i aluminium kan användas flexibelt, oavsett om det är för en trädgårdsfest, drinkmingel eller i kontorets cafeteria. Bordet kan monteras fort, på 2 olika höjder, så att det kan användas både som ståbord eller för sittande. MDF-bordsskivan är insluten i borstat rostfritt stål. Med hjälp av den praktiska fällfunktionen kan bordet förvaras kompakt.

Petzl Ascension (Höger)
AustriAlpin Finger Tape 2cm x 10m grön 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.