Kronan S duo
Ergo Baby Original bärsele med spädbarnsinlägg
Bärsele baby Orange

MIN AMBITION

Tomy AFX Reservdelar 4 lådor

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


TOTALT 100 TESTER Stort paket Graviditetstest & Ägglossningstest

JAG VILL HJÄLPA DIG

Bröstpump medela med startkit. Nya inlägg, samt extra tratt.

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Bubble Bum uppblåsbar bilkudde

LÄS MER

MOTOROLA Babymonitor MBP481 - Video
vidaXL Gunghäst
Cykelsits för barn
4 st Hörnskydd till bord skumgummi,baby skydd,säkerhet - Grå
Skötväska handväska littlephant
Maileg våningssäng Svart Large
Vini - Basket net
T-shirt Only Half Evil Svart herr tshirt 2XL
NBA, Basketlinne, Strl: S, Grön/Vit

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

T-shirt Viva La Empire Svart herr tshirt 3XL

Jacques Britt skjorta i storlek M, custom-fit, lila/vit randig
Acqua Limone, T-shirt, Strl: L, Grön/Gul
Versace Collection, T-shirt, Strl: XL, Vit
Hilfiger Denim, Skjorta, Strl: L, Vit My Baby, Påslakan & Örngott, För babysäng, Beige/Vit
Acne Studios, Skjorta, Strl: 46, Vit/Grå

Märkes squishy RARE majonnäs tub cutie creative

29.10.2018
skjorta button down ljusgul stl.41 Georgio Bombini
Eton skjorta beige storlek 40 (medium)

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Oxfordskjorta F600, svart storlek 3XL Squishy Glass

Mini Rodini nytt bäddset Starkeman JR/Adult

Rosa Hugo Boss Grön skjorta stl S. Obetydligt använd.
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

GANT, Skjorta, Strl: S, Blå/Vit, Linne
Emma Och Malena, Collegetröja, Strl: L, Grå/Orange

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Gap Blus Långärmad Storlek XS Röd 100% Bomull
Diesel, Jeans, Strl: 31/31, Blå
Budo-Nord, Huvtröja, Strl: XXL, Svart/Röd

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Tiger of Sweden, Kostym, Strl: 54, Svart

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Rutig kavaj från Oscar Jacobson, strl 48 Barnvagn Joolz studio färg gris
Filippa K, Kavaj, Strl: 50, Gråmelerad

Kruka 47 x 47 x 33 cm svart MAGGIORE nqkmqd25361-Krukor & Urnor

Få 100 kr rabatt på köpet med koden TRADERA. Handgjord originell blomkruka MAGGIORE tillverkad av glasfiber passar perfekt både i trädgården, altanen, balkongen och även inomhus. Kombinationen av ädel matt svart färg och extraordinär design gör att krukan ser mycket modern ut. Den mäter 47x47x33 cm och är gjord av epoxi och glasfiber som är både lätt och väderbeständig. Krukan bör användas tillsammans med en innerkruka med dräneringshål. Oavsett om du köper en kruka eller ett helt set kommer denna kruka att vara en vacker blickfångare som passar in i de flesta miljöer. Blommor är ren glädje! Förbättra ditt humör med blommor som du kommer att plantera i vår stiliga kruka. Material: fiberglas. Vikt: 6 Montering: Kräver inte installation Produktfördelar: Precist utförande, Lätt, men ändå hållbart material, Exceptionellt lättskött, Elegant och modern design, Väderbeständig
Hugo Boss, Kavaj, Strl: L, Mörkgrå
Lee, Jeans, Strl: M, Blå 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.