2st Kaffekopp Kaffekoppar Väggdekor

10st lila värmeljus i plastkopp

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Champion Kaffekvarn Rostfritt stål 80g

Julgranskula Blå HannaOnly - onlMichelle Bow Top, MörkblåVila - Vichau Shirt, OffvitLes Deux Skjorta, Burgundy

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Vila - Viesto Dotinas 3/4 Top, MörkblåDörrkrok i rostfritt stål m dubbel krok "Smiley" - GrönVero Moda blus, SvartEfashion Chana - Topp 7098 Bård nedtill, GrönOnly - onlNaomi LS Top, SvartVäggdekor väggord väggtext Välkommen hem till ossSoya - Nazir 3, MörkblåVero Moda - vmAva Plain SS Top Stripe, Offvit

Tack ❤

Min tid är nu

Poster A4 21x30cm Grön Brush Strokes
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster A3 30x42cm Flour Dancer VitTuff prydnadskudde Be WildSvanefors Pläd 120x150 vit

Bäbis Body, OrangeHot Wheels Kortärmad pyjamas röd

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Miraculous Pyjamas grå

WILTSE Bordslampa Poly

Väggdekor väggord väggtext You are the lord of this ringPJ Masks Pyjamas fuchsiaKeel Toys - Pippin Guardsman Björn Gosedjur fr 0månader

Oscar of Sweden Blårandig Skjorta
1537437987500

Yankee Candle Classic Medium Jar Coastal Living Candle 411gSelected 'Collect' regular fit skjorta, MörkblåPoster - Butcher Shop Gris 30x40cmIsformar - PussmunCraft, Fleecetröja med Dragkedja, Dam, Dark NavySalming Run Divine Tee, Women, Frost MelangeVäggdekor väggord väggtext Never trust a skinny cookVäggord - Störst av allt är kärleken

Hummel Fashion Legend Marathona sneakers, vit & blåDr. Martens Leonore Boots, SvartCrocs Fun Lab Cars Clog RödBundgaard Shea sandaler, Tan

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Angulus TEX 2134-101 vinterstövlar, BordeauxDoc McStuffins On the Go Veterinärväska KattDescendants Signature Mal Isle of the LostSonic The Hedgehog - Tails GosedjurLED-strip 2x50cm RGB med fjärrkontroll

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Barbie Fashionistas nr 21 Pretty In PythonMy Little Pony Friendship is Magic Sosaie Pie, Twist Twirly HairstylesPoster - New York landskap 40x50cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Finding Dory Rudder GosedjurTeddykompaniet, Miffy XL Vit

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Peppy Puppies - DalmatinHBX 1:12 Spur Gear + Pinion Gear + Motor Guard + Steering Bushings - 12602R

Axis Allies 1941 - BrädspelPoster A3 30x42cm Golden PineappleElfenroads - Brädspel

Led Stearinljus 16cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

3900x0100 Dimmer Passar: Glödlampa, Halogenlampa infälld Ehmann oplqwd3442-Hushållsapparater

LUMEO DOMUS UP-fasdimmer R, L, 20-500 W för glöd- och NV-halogenlampor med magnetisk transformator. Tryckväxel, Ø 4 mm av metallaxeln med finraster. Inställbar minimalljusstyrka. Skruvklämma till 2x 2,5 mm², med finsäkring

Meningen med hela skiten…

The River Brädspel

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

ALF, SkattjaktenPoster - Tropiska blad 30x40cmOtys Brädspel

15324212664902228635381886865163.jpg

Duelosaur Island BrädspelÄt hjärnsmart! 9789177833918

Alex Carvill - Cars bilar 2 - WGP Staff - metallCelavi, Regnställ Misty RoseRelags - Första hjälpen kit - first aidPoster - Afrika giraff karta 50x70cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Exklusiv Tavelram i Antik guld färg Storlek 13x18cmZoe slipon Vagabond Svart, SvartPoster - Afrika elefant karta 2 30x40cmÄpple Frukt Urkärnare Skärare

Boken finns att köpa här.

Ecco CS16 44000402072, Herr, Brun

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Väggord/Väggdekor - Vad vore jag utan dina andetagDen lilla boken om Nutella 9788770777919Bliz Active Tempo SFF edition

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Hörselskydd PELTOR Optime IP3E
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Mjuky - Musen Charlie GosedjurAlga, Vagabond (SE)Affisch Poster Födelseår år 1990 Nittiotalet 33x48
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Foam Roller, OrangeElefant Lampa - Form Living - RosaPoster A3 30x42cm Fashion in MindKorkskruv Kapsylöppnare Vinöppnare
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster A3 30x42cm You Look Good...Poster - Lemon 21x30 cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster A3 30x42cm Mojito Drawing
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Julgranskula Rosa FrödrikTrätavla A5 "Mamma & Mormor", presenttips morsdag

Over and out.

Klara